Solskärm / Solkeps VÄLJ TYG!

340 SEK

Solskärm / Solkeps inklusive ringar att hänga fast i barnvagnen. Dessa solskärmar är universala och passar på de flesta barnvagnar, retro och modernare. Storlek ca: 25 x 59 cm. Förstärkta på insidan och med två olika tyger. 

Obs! Vi kan inte garantera att tyger och kantband är soläkta.

Tvättråd: Handtvätt. Kan strykas vid behov med 2 prickar, utan ånga.

Du behöver även välja 1 tyg och 1 kantband. OBS! Vi tar ett matchande enfärgat tyg till baksidan. Val av tyger och färg på kantband hittar du i menyn: Tyger till solskärm / Solkeps. Meddela i kassan vilken färg du vill ha på ringarna, svarta eller vita. Tyg, kantband och ringar ingår i priset om det inte står ett pris under tyget(detta kan bero på om det är ett mer exklusivt tyg).

Eller: Skicka eget tyg till oss, så syr vi, ca 0,3 m. OBS! Glöm ej att välja kantband eller skicka med eget, ca 1,5 m. OBS! Samma pris även om du köper eget tyg eller väljer av våra.

Leveranstid ligger på ca 1-3 veckor.

När du skickar tyget till oss ska tyget vara tvättat (UTAN TVÄTTMEDEL) och ev. struket. Skicka med en lapp med ditt namn, adress, telefonnummer och e-mail. Skriv också vilket tyg som du vill ha utåt.
 Tyget ska vara minst 65 cm bredd och 30 cm höjd till framsidan och lika mycket till baksidan. OBS! Om du vill ha dina ev. tygrester tillbaka-skickade så får du betala extra i porto! OBS!

Vår adress: ida.p design, Ida Palmgren, Näsvägen 17, 343 95 Älmhult

Vid ev. reklamation eller ångrat köp så betalar vi endast den kostnad du betalat till oss. Vi står inte för kostnaden av det tyg du sänt till oss.