Sömnad av Buffalo Utdragbar Sufflett

699 SEK

Beställ sufflett till Bugaboo Buffalo. Med dragkedja baktill för att göra suffletten längre.

Du behöver även köpa 2 tyger och kantband. OBS! Ett tyg till utsidan och ett tyg till insidan. Du måste också välja dragkedja. Dragkedja ingår i priset. Vi har vit och svart. Val av färg skriver du i kommentarsrutan i kassan.

Eller: Skicka eget tyg till oss, så syr vi. OBS! Glöm ej att köpa kantband här eller skicka med eget, ca 7m. Du måste också välja dragkedja. Vi har vit och svart. Dragkedja ingår i priset. Vill du ha annan färg går det bra att köpa detta och skicka med. Då behövs en dragkedja på minst 120 cm. Val av färg skriver du i kommentarsrutan i kassan..

Leveranstid ligger på ca 1-3 veckor.

När du skickar tyget till oss ska tyget vara tvättat (UTAN TVÄTTMEDEL) och ev. struket. Skicka med en lapp med ditt namn, adress, telefonnummer och e-mail. Skriv också vilket tyg som du vill ha utåt och vilken vagnstyp det gäller.

Tyget ska helst ligga på minst 1,15m bredd. Då behövs 1,50 m till yttertyg och 2 m till innertyg. OBS! Om du vill ha dina ev. tygrester tillbaka-skickade så får du betala extra i porto! OBS!

Vår adress: ida.p design, Ida Palmgren, Näsvägen 17, 343 95 Älmhult

OBS! Detta är ingen exakt kopia av originalet. Vissa småsaker kan skilja sig. Just för att inte kopiera.

Vid ev. reklamation eller ångrat köp så betalar vi endast den kostnad du betalat till oss. Vi står inte för kostnaden av det tyg du sänt till oss.