Reklamation: Skulle något mot förmodan vara fel eller skadat så måste reklamation ske så snart som möjligt! Vi betalar frakten och ersätter produkten med en likvärdig. Ring eller maila snarast!
Ångerrätt:
Du som privatkund har 14 dagar på dig att ångra köpet. Varan skall då återlämnas i det skick varan hade när den skickades från oss. Du står själv för frakten.
Övrig information:
OBS!
Vi ansvarar inte för våta plagg som legat ihop med andra textilier och eventuellt fått missfärgningar. Vi ansvarar inte för postens hantering. Hör dock av dig till oss, så ska vi göra allt för att lösa det. Vi ansvarar inte för om färgerna på skärmen skulle skilja sig något från verkligheten. Bilderna ska ses endast som illustrationer. Bodys, tröjor och kalsonger krymper ej, de tvättas innan de handtrycks. Det är förbjudet att ta bilder från vår sida utan lov, alla är copyright-skyddade.
OBS!
Vid ev. reklamation eller ångrat köp så betalar vi endast den kostnad du betalat till oss. Vi står inte för kostnaden av det tyg du sänt till oss.
Tänk på att våra barnvagnstillbehör är handgjorda och specialdesignade/tillverkade av oss. Då är dessa ej någon exakt kopia av originalprodukterna. Vi gör inga exakta kopior, så små avvikelser kommer att skilja.
Du som kund har ingen ångerrätt på specialbeställningar. Men reklamation gäller och då gör vi självklart allt för att fixa till din vara.