Reklamation: Skulle något mot förmodan vara skadat eller felleverans så måste reklamation ske inom 8 dagar från att du mottagit varan. Kontakta oss alltid innan vara sänds i retur, oavsett orsak. Vi kommer att granska varan och om vi anser att den är felaktig betalar vi tillbaka beloppet ni har erlagt eller skickar er en ny likvärdig vara. I de fall reklamation och fel ej kan påvisas utgår en avgift om 300 sek för att täcka våra omkostnader. Skulle vi ha råkat skicka fel vara till dig så betalar vi den billigaste frakten tillbaka. Returrätt gäller för fabrikationsfel och materialfel enligt svensk lag, men inte vanligt slitage, tvättfel eller annan felaktig användning av produkten. Vi står ej för om du som kund har angett fel information till oss vid specialbeställningar. Såsom t.ex fel mått runt bumper eller fel längdmått på sittdyna.
OBS!
Vid ev. reklamation eller ångrat köp så betalar vi endast den kostnad du betalat till oss. Vi står inte för kostnaden av det tyg du själv köpt och sänt till oss.
Tänk på att våra barnvagnstillbehör är handgjorda och specialdesignade/tillverkade av oss. Dessa är ej någon exakt kopia av originalprodukterna. Små avvikelser kommer att skilja.

Ångerrätt:
Du som privatkund har 14 dagar på dig att ångra köpet. Varan skall då återlämnas i det skick varan hade när den skickades från oss. Du står själv för frakten. Ångerrätt gäller ej specialbeställningar!